Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Grind the butter, sugar and yolks until smooth, add salt and vanillin.
Разотрите сливочное масло, сахар и желтки до однородной массы, добавьте соль и ванилин.
Pour the sifted flour into the resulting mass and gently knead the dough.
Всыпьте в полученную массу просеянную муку и аккуратно вымесите тесто.
Divide the resulting dough into small pieces, form them into balls, which you then flatten and place on a baking sheet lined with parchment. Lightly sprinkle the cookies with sugar.
Полученное тесто разделите на маленькие кусочки, сформируйте из них шарики, которые затем сплюсните и выложите на противень, застеленный пергаментом. Слегка посыпьте печеньки сахаром.
Place the baking sheet with cookies in the preheated oven. Bake for 20-25 minutes at 180°C.
Отправьте противень с печеньем в разогретую духовку. Выпекайте 20-25 минут при 180 °С.
Serve cookies with jam, condensed milk, honey or sour cream. Before serving, decorate the cookies by lightly dusting them with powdered sugar.
Подавайте печенье с повидлом, со сгущенкой, с медом или со сметаной. Перед подачей на стол украсьте печенье, слегка присыпав его сахарной пудрой.