Boil the potatoes, pass the meat through a meat grinder.
Отварите картофель, пропустите мясо через мясорубку.
Finely chop the onion and fry in vegetable oil until golden brown. Add beef to onion and fry.
Мелко нарубите лук, обжарьте до золотистой корочке на растительном масле. Добавьте к луку говядину, обжарьте.
Puree the finished potatoes by adding 50 g of butter. When cooled slightly, add the egg. Mix everything thoroughly and place on parchment or cling film.
Пюрируйте готовый картофель, добавив 50 г сливочного масла. Когда чуть остынет, добавьте яйцо. Все тщательно перемешайте и выложите на пергамент или пищевую пленку.
Spread the potatoes over the film in an even layer, forming a rectangle. Place the meat in the central part of the rectangle, add 50 g of butter.
Распределите картофель по пленке ровным слоем, образуя прямоугольник. В центральной части прямоугольника разместите мясо, добавьте 50 г сливочного масла.
Taking the edges of the film, form a roll. Carefully transfer the roll to a baking sheet. Spread sour cream on top. Bake at 200°C for 20 minutes.
Взяв за края пленки, образуйте рулет. Аккуратно переложите рулет на противень. Смажьте сверху сметаной. Выпекайте при температуре 200 °С в течение 20 минут.
Cut the roll into pieces and serve with sour cream.
Нарежьте рулет на кусочки и подавайте со сметаной.