Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the onion into thin half rings, the hot pepper into rings, finely chop the cilantro and garlic.
Лук нарежьте тонкими полукольцами, острый перец – колечками, кинзу и чеснок мелко нарубите.
Place all the chopped vegetables in a deep bowl, add salt and rub everything together well with your hands so that the onion releases juice.
Сложите все нарезанные овощи в глубокую миску, добавьте соль и хорошо перетрите все вместе руками, чтобы лук дал сок.
Cut the pork into thin slices across the grain.
Свинину нарежьте тонкими ломтиками поперек волокон.
Transfer the pork slices to the vegetables, mix everything, add ground black pepper and leave to marinate for 30-60 minutes.
Переложите ломтики свинины к овощам, все перемешайте, добавьте черный молотый перец и оставьте мариноваться на 30-60 минут.
Remove the meat and fry it in a frying pan over high heat until golden brown. Add all the vegetables from the marinade along with the juice to the meat, cover with a lid, reduce heat and simmer for about 30 minutes. Add a little water if necessary.
Вытащите мясо и обжарьте его в сковороде на сильном огне до золотистой корочки. Переложите к мясу все овощи из маринада вместе с соком, накройте крышкой, убавьте огонь и тушите около 30 минут. При необходимости добавьте немного воды.
Serve the meat with mashed potatoes as a side dish, garnished with herbs.
Подавайте мясо с картофельным пюре на гарнир, украсив зеленью.