Thaw the puff pastry if frozen.
Разморозьте слоеное тесто, если оно заморожено.
Grease the work surface with vegetable oil to prevent the dough from sticking, and then roll out a layer of dough thinly, literally 2 cm thick.
Смажьте рабочую поверхность растительным маслом, чтобы тесто не прилипало, а затем тонко раскатайте пласт теста, буквально на 2 см в толщину.
Place a bar of milk chocolate in the center of the rolled out dough, step back 1.5 cm on all sides of the bar. Make side oblique cuts to the right and left of the bar, as if drawing a Christmas tree. It is better to do them with a sharp knife or pizza cutter. Tuck the top and bottom onto the tile, and place the side cut pieces on top of each other alternately, as if you were braiding a braid. Brush the top of the weave with egg so that it turns brown during baking, and then sprinkle with sesame seeds and flax.
Положите в центр раскатанного теста плитку молочного шоколада, отступите со всех сторон от плитки по 1,5 см. Справа и слева от плитки сделайте боковые косые разрезы, как будто рисуем елочку. Лучше делать их острым ножом или ножом для пиццы. Верх и низ подверните на плитку, в боковые разрезанные части накладывайте друг на друга поочередно, будто заплетаете косу. Сверху смажьте плетение яйцом, чтобы при выпекании появился румянец, а потом еще посыпьте кунжутом и льном.
Place the workpiece on a baking sheet or special dish for baking in the oven, and then place the baked goods in a preheated oven for 25-30 minutes at a temperature of 200 °C. Watch carefully to make sure it doesn't burn.
Выложите заготовку на противень или специальную посуду для запекания в печи, а потом отправьте выпечку в предварительно разогретую духовку на 25-30 минут при температуре 200 °С. Внимательно смотрите, чтобы не подгорало.
Serve the baked goods immediately after the oven, warm, with tea or coffee. Can be served as a dessert, with a scoop of ice cream.
Подавайте выпечку сразу после духовки, теплой, к чаю или кофе. Можно подать в виде десерта, с шариком мороженого.