Prepare all ingredients. Boil the eggs.
Подготовьте все ингредиенты. Сварите яйца.
Peel the eggs, wash the greens and tomatoes. Then finely chop the tomato and herbs. Leave 1 small sprig of dill for decoration.
Очистите яйца, помойте зелень и помидор. Затем помидор и зелень мелко нарежьте. 1 небольшую веточку укропа оставляем для украшения.
Grate eggs and cheese on a coarse grater. Grate the garlic on a fine grater or squeeze it through a garlic press, it will be even juicier.
Натрите яйца и сыр на крупной терке. На мелкой терке натрите чеснок или выдавите его через чеснокодавку, так будет даже сочнее.
Mix all ingredients in a bowl, add mayonnaise, stir. Add salt if necessary.
Все ингредиенты смешайте в миске, добавьте майонез, перемешайте. Если нужно, добавьте соль.
Using a teaspoon, fill the tartlets, making a small mound. Place a beautiful sprig of dill on top and refrigerate for at least 3 hours, preferably overnight.
С помощью чайной ложечки наполните тарталетки, делая небольшую горку. Сверху положите красиво веточку укропа и отправьте в холодильник минимум на 3 часа, а лучше на ночь.
The dish itself is savory and can be served as an appetizer. You can decorate with any herbs, not necessarily dill.
Блюдо само по себе пикантное, его можно подавать на стол как закуску. Украсить можно любой зеленью, вовсе не обязательно укропом.