Prepare all the necessary ingredients to prepare this recipe. Remove the puff pastry from the freezer an hour before cooking.
Подготовьте все необходимые продукты для приготовления данного рецепта. Слоеное тесто достаньте из морозильной камеры за час до начала приготовления.
Mash the cottage cheese in a bowl using a fork. If you are using cereal, skip this step. Grate the cheese onto the mashed cottage cheese on a coarse grater. Finely chop the parsley, dill and green onions. Combine the curd and cheese mixture, herbs and salt to taste in a bowl.
В миске при помощи вилки разомните творог. Если вы используйте зерновой, то этот шаг пропустите. К размятому творогу натрите на крупной терке сыр. Петрушку, укроп и зеленый лук нарежьте мелко. Соедините в миске творожно-сырную смесь, зелень и соль по вкусу.
Place the puff pastry on a floured surface. Roll out a layer of 20x30 cm and cut into squares measuring 10x10 cm. Place the filling on each square of dough. Fold the edges of the dough squares to form an envelope. Try to mold the edges of the envelopes more tightly so that they do not open during baking.
Выложите слоеное тесто на присыпанную мукой поверхность. Раскатайте из него пласт 20х30 см и нарежьте наквадраты размером 10х10 см. На каждый квадратик теста выложите начинку. Слепите края квадратиков из теста так, чтобы получился конвертик. Постарайтесь края конвертиков слеплять более плотно, чтобы при выпекании они не раскрылись.
Place the prepared envelopes on a baking sheet lined with parchment and place in an oven preheated to 200°C for 30-35 minutes.
На противень, застеленный пергаментом, выложите готовые конвертики и поставьте в заранее разогретую до 200 °С духовку на 30-35 минут.
When serving, place the hot envelopes on a flat, beautiful plate. It is best to eat them with tea or coffee.
При подаче на стол горячие конвертики выложите на плоскую красивую тарелку. Лучше всего их кушать с чаем или кофе.