Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Boil the chicken for an hour in salted water. Remove the cooled boiled chicken from the bones.
Курицу отварите в течение часа в подсоленной воде. Остывшую отварную курицу отделите от костей.
Cut the pumpkin into small pieces. And boil the pumpkin in salted water for 20 minutes.
Тыкву нарежьте на небольшие части. И отварите тыкву в подсоленной воде в течение 20 минут.
Melt butter and sugar in a frying pan. Cut the quince into small slices. Caramelize the quince in a frying pan with butter and sugar.
На сковороде растопите сливочное масло и сахар. Айву нарежьте на небольшие дольки. Карамелизируйте айву на сковороде с маслом и сахаром.
Chop the celery.
Нарежьте сельдерей.
Place chicken on a plate, pour olive oil over it, and place caramelized quince on top. Place the pumpkin garnish next to it, drizzle with olive oil and garnish with celery.
На тарелку выложите куриное мясо, полейте оливковым маслом, сверху положите карамелизированную айву. Рядом выложите гарнир из тыквы, поливайте оливковым маслом и украсьте сельдереем.
Garnish the dish not only with celery, but also with parsley.
Украсьте блюдо не только сельдереем, но и петрушкой.