Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Wash the zucchini, peel and remove seeds, cut into slices about 3 cm thick.
Кабачок промойте, очистите от кожуры и семечек, нарежьте кружочками толщиной примерно 3 см.
Finely chop the tomato, onion, processed cheese, and greens.
Помидор, лук, плавленый сырок, зелень нарежьте мелко.
Combine minced meat, onion, tomato, processed cheese, and herbs in a bowl. Salt them to taste.
Соедините в миске фарш, лук, помидор, плавленый сыр, зелень. Посолите их по вкусу.
Take a large baking tray and lightly salt the bottom, then place the zucchini rings on it. Place the prepared filling into the zucchini rings. Squeeze mayonnaise on top in thin strips or in the form of a web.
Возьмите большой противень и слегка посолите его дно, после чего разложите на нем кольца кабачка. Разложите в кольца кабачка подготовленную начинку. Тонкими полосками или в виде паутинки выдавите сверху майонез.
Place the baking sheet with zucchini rings in an oven preheated to 200°C for 50-60 minutes.
Поставьте противень с кабачковыми кольцами в заранее разогретую до 200 °С духовку на 50-60 минут.
When serving, garnish the stuffed zucchini rings with herbs, such as basil.
При подаче на стол фаршированные кольца кабачка украсьте зеленью, например, базиликом.