Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Add water and salt to the sifted flour. Knead the dough. Add vegetable oil and continue kneading the dough until smooth. Then leave it to rest for 30 minutes.
В просеянную муку добавьте воду и соль. Замесите тесто. Добавьте растительное масло и продолжайте вымешивать тесто до гладкости. Затем оставьте его отдохнуть на 30 минут.
Prepare the filling. Chop the washed onions and herbs, add grated cheese and cottage cheese (optional). Salt and pepper to taste.
Приготовьте начинку. Промытые лук и зелень измельчите, добавьте натертый сыр и творог (по желанию). Посолите и поперчите по вкусу.
Divide the dough into small pucks and roll out thinly into a circle. Spread the filling thinly onto one half of the circle, cover with the other half, and pinch.
Разделите тесто на небольшие шайбочки, тонко раскатайте в круг. На одну половину круга тонко распределите начинку, накройте второй половиной, защипните.
Fry the kutabs in a preheated dry frying pan over medium heat until golden brown. Turn it over. Generously grease the finished kutabs with butter.
Обжарьте кутабы на разогретой сухой сковородке на среднем огне до образования румяности. Переверните. Готовые кутабы щедро смажьте сливочным маслом.
Serve kutabs with your favorite sauces: tkemali, tomato, narsharab, satsebeli, sour cream.
Подавайте кутабы с любимыми соусами: ткемали, томатным, наршарабом, сацебели, сметаной.