Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Finely chop the onion and garlic, fry in a frying pan with olive oil.
Мелко нарежьте лук и чеснок, обжарьте на сковороде на оливковом масле.
Cut the chicken into cubes, place in a frying pan, cover with a lid and simmer over medium heat for 5 minutes.
Нарежьте кубиками курицу, переложите на сковороду, прикройте крышкой и тушите на среднем огне 5 минут.
Chop the vegetables and add them to the chicken.
Нарежьте овощи и добавьте их к курице.
Mix sour cream with 100 ml of water and pour the resulting mixture over the chicken and vegetables. Cover with a lid and simmer for 15 minutes.
Сметану смешайте со 100 мл воды и залейте получившейся смесью курицу с овощами. Накройте крышкой и тушите 15 минут.
Before serving, sprinkle the finished dish with herbs.
Перед подачей посыпьте готовое блюдо зеленью.