Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Boil water, cook spaghetti for 8 minutes, drain in a colander.
Вскипятите воду, варите спагетти 8 минут, откиньте их на дуршлаг.
Cut the meat and onion into cubes.
Нарежьте мясо и лук кубиками.
Dip the pieces of meat in flour and fry together with the onion in a frying pan in a small amount of vegetable oil for 10 minutes.
Обваляйте кусочки мяса в муке и обжарьте вместе с луком на сковороде в небольшом количестве растительного масла 10 минут.
Add mayonnaise, mustard and meat seasoning to the pan.
Добавьте в сковороду майонез, горчицу и приправу для мяса.
Simmer for 10 minutes.
Тушите в течение 10 минут.
Add the boiled spaghetti to the pan and stir the pasta with a spatula. Simmer for another 5 minutes.
Добавьте в сковороду отваренные спагетти и перемешайте пасту при помощи лопатки. Тушите ещё 5 минут.
Before serving, decorate the dish with herbs.
Перед подачей на стол украсьте блюдо зеленью.