Prepare all food and utensils.
Подготовьте все продукты и посуду.
Grate the butter. Add egg, sour cream and sugar. Add flour with baking powder. Knead the dough and put it in the refrigerator for 20 minutes.
Масло натрите на терке. Добавьте яйцо, сметану и сахар. Добавьте муку с разрыхлителем. Замесите тесто и уберите его в холодильник на 20 минут.
Prepare the filling. Mix egg, sugar, vanillin and starch. Pour in cold milk and bring to a boil. Cut the apples into slices.
Приготовьте начинку. Смешайте яйцо, сахар, ванилин и крахмал. Влейте холодное молоко, доведите до кипения. Яблоки нарежьте дольками.
Distribute the dough into the mold, make high sides. Lay out the apples and pour in the filling. Bake at 180˚C for 45 minutes.
Распределите тесто по форме, сделайте высокие бортики. Выложите яблоки и вылейте начинку. Выпекайте при 180˚C 45 минут.
Sprinkle with cinnamon and powdered sugar before serving.
Перед подачей посыпьте корицей и сахарной пудрой.