Prepare all food and utensils.
Подготовьте все продукты и посуду.
Prepare the dough. Add salt, flour to warm milk and knead the dough. Add oil, knead the dough well. Cover with a towel and leave for 30 minutes.
Подготовьте тесто. В теплое молоко добавьте соль, муку и замесите тесто. Добавьте масло, хорошо вымесите тесто. Накройте полотенцем и оставьте на 30 минут.
Chop the onion and chop the mushrooms. Fry the onions and mushrooms until done. Stir in herbs and grated cheese.
Лук измельчите и нарежьте грибы. Обжарьте лук с грибами до готовности. Перемешайте с зеленью и тертым сыром.
Divide the dough into 4 parts, roll out thinly, grease the entire surface with oil. Place the filling and roll it up.
Тесто разделите на 4 части, тонко раскатайте, смажьте маслом всю поверхность. Выложите начинку и сверните рулетом.
Roll the rolls into a snail-type shape. Brush the top of the pie with yolk and place in an oven preheated to 180˚C for 40 minutes.
Рулетики сворачивайте в форме по типу улитки. Пирог сверху смажьте желтком и поставьте в разогретую до 180˚C духовку на 40 минут.
Before serving, sprinkle sesame seeds on top.
Перед подачей посыпьте сверху кунжутом.