Prepare all food and utensils.
Подготовьте все продукты и посуду.
Knead the dough. Add egg, salt and a glass of water to the sifted flour. Stir and start kneading the dough.
Замесите тесто. В просеянную муку добавьте яйцо, соль и стакан воды. Перемешайте и начните вымешивать тесто.
Prepare the filling. Add finely diced onion, salt and pepper to taste to the minced meat and mix.
Приготовьте начинку. В фарш добавьте нарезанный мелким кубиком лук, соль, перец по вкусу и перемешайте.
Add a secret ingredient to the minced meat - vinegar.
Добавьте в фарш секретный ингредиент - уксус.
Roll out the dough and cut into rectangles.
Раскатайте тесто на пласт, разрежьте на прямоугольники.
Form the dough and minced manti into a triangle or figure eight shape.
Сформируйте из теста и фарша манты в форме треугольника или восьмеркой.
Cook the manti in boiling salted water for 20 minutes. They turn out very juicy, with sourness provided by vinegar.
В кипящей подсоленой воде варите манты 20 минут. Они получаются очень сочными, с кислинкой, которую даёт уксус.
Serve with sour cream and fresh herbs.
Подавайте со сметаной и свежей зеленью.