Prepare all food and utensils. Rinse the greens well.
Подготовьте все продукты и посуду. Зелень хорошо промойте.
Finely chop the onion and wash the rice. Mix the minced meat with rice and onion, add salt and pepper.
Нарежьте мелко лук и промойте рис. Смешайте фарш с рисом и луком, посолите и поперчите.
Add 2 eggs and flour to the minced meat. Mix thoroughly. Make small balls, keeping in mind that they will double in size due to the rice.
Добавьте в фарш 2 яйца и муку. Тщательно перемешайте. Слепите небольшие шарики с учётом, что они увеличатся в два раза из-за риса.
Fry the meatballs on both sides until golden brown. Then fill with water and simmer under the lid for 20 minutes.
Обжарьте тефтельки с двух сторон до золотистой корочки. Затем залейте водой и томите под крышкой 20 минут.
Add a little more water and add 2 tablespoons of tomato paste. Cook covered for another 10 minutes.
Долейте ещё немного воды и добавьте 2 ложки томатной пасты. Готовьте под крышкой ещё 10 минут.
Before serving, sprinkle with dill. It is better to serve buckwheat or pasta as a side dish. Top with gravy.
Перед подачей посыпьте зеленью укропа. На гарнир лучше подать гречку или макароны. Полейте подливой.