Prepare all food and utensils.
Подготовьте все продукты и посуду.
Cut the onion into small cubes, grate the carrots, and fry everything in vegetable oil.
Нарежьте лук мелким кубиком, морковь натрите на терке, все обжарьте на растительном масле.
Cut the cucumber and pepper into strips. Cut the potatoes into large cubes.
Огурец и перец нарежьте соломкой. Картофель нарежьте большим кубиком.
Place the meat in a pot, pepper and salt.
В горшочек положите мясо, поперчите и посолите.
Add fried onions and carrots, pepper, cucumber, and salt the potatoes. Fill with water.
Добавьте обжаренный лук и морковь, перец, огурец, картофель посолите. Залейте водой.
Place the pot in a preheated oven at 180˚C and cook for an hour until done.
В разогретую духовку до 180˚C поставьте горшочек и готовьте в течение часа до готовности.
Decorate the finished dish with herbs. Serve on a board. Add sour cream or mayonnaise on top
Готовое блюдо украсьте зеленью. Подавайте на доске. Сверху добавьте сметану или майонез