Prepare all food and utensils.
Подготовьте все продукты и посуду.
Separate the whites from the yolks. Beat the whites well.
Отделите белки от желтков. Белки хорошо взбейте.
Beat the yolks. Add flour to the yolks one spoon at a time and stir.
Взбейте желтки. В желтки по ложке добавляйте муку и перемешивайте.
Add egg whites and stir.
Добавьте белков и перемешайте.
Grease the parchment with oil and spread the dough onto the sheet. Place in the oven for 10 minutes.
Смажьте пергамент маслом и размажьте тесто по листу. Поставьте в духовку на 10 минут.
Prepare the filling. Grate the cheese, chop the sausage and tomato, mix with mayonnaise.
Приготовьте начинку. Натрите сыр, нарежьте колбасу и помидор, смешайте с майонезом.
Remove the biscuit from the oven, place it immediately on a towel and roll it up. Otherwise the biscuit will crack.
Бисквит достаньте из духовки, положите сразу на полотенце и скрутите. Иначе бисквит потрескается.
When the sponge cake has cooled, unwrap it and spread the filling evenly. Roll the roll and leave it to soak.
Когда бисквит остынет, разверните его и распределите равномерно начинку. Скрутите рулет и оставьте его пропитаться.
Let the finished roll brew and soak. Before serving, cut into portions.
Готовому рулету дайте настояться и пропитаться. Перед подачей нарежьте на порционные куски.