Prepare all food and utensils.
Подготовьте все продукты и посуду.
Beat the eggs and sugar thoroughly.
Хорошенько взбейте яйца с сахаром.
Add sifted flour and beat again.
Добавьте просеянную мука и снова взбейте.
Grease the bottom of the multicooker with oil.
Дно мультиварки смажьте маслом.
Pour the mixture into the multicooker bowl.
Вылейте смесь в чашу мультиварки.
Set the "Baking" mode, time - 1 hour.
Поставьте режим "Выпечка", время — 1 час.
Remove the finished sponge cake from the bowl and cut into two parts.
Готовый бисквит выньте из чаши и разрежьте на две части.
Grease one half with condensed milk and place sliced banana on top.
Одну половинку смажьте сгущёнкой и разложите сверху нарезанный банан.
Cover with the other half and refrigerate for 1 hour.
Накройте второй половинкой и поставьте в холодильник на 1 час.
When serving, sprinkle the sponge cake with powdered sugar through a stencil.
При подаче присыпьте бисквит сахарной пудрой через трафарет.