Prepare all food and utensils. Preheat the oven. Remove the dough from the freezer ahead of time.
Подготовьте все продукты и посуду. Разогрейте духовку. Достаньте из морозилки тесто заблаговременно.
Divide the defrosted dough into 8 equal parts (it’s more convenient to divide the briquette this way), roll out each part into a rectangle, you can sprinkle flour on the surface and the dough itself.
Размороженное тесто разделите на 8 равных частей (брикет удобнее поделить именно так), раскатайте каждую часть в прямоугольник, можно присыпать мукой поверхность и само тесто.
Lubricate each piece with a mixture of ketchup and mayonnaise.
Каждый кусочек смажьте смесью кетчупа с майонезом.
Cut the sausage into small thin pieces and place on top.
Нарежьте колбасу на небольшие тонкие кусочки, выложите сверху.
Wash the mushrooms, dry and place on top of the sausage.
Промойте грибы, просушите и выложите поверх колбасы.
Sprinkle the pizzerias generously with grated cheese.
Щедро посыпьте пиццерины тертым сыром.
Place the baking sheet in an oven preheated to 180˚C for 15 minutes, making sure the cheese is ready.
Поставьте противень в разогретую до 180˚C духовку на 15 минут, следите за готовностью сыра.
Usually these pizzerias are snapped up from the baking sheet, this is their advantage; you don’t need to cut them like pizza. In addition, the filling can be made individually. Drizzle with olive oil before serving.
Обычно эти пиццерины расхватывают ещё с противня, в этом их плюс, не нужно резать, как пиццу. Кроме того, начинку можно сделать индивидуальную. Сбрызните оливковым маслом перед подачей.