Prepare food and utensils. Rinse the mushrooms thoroughly to remove sand.
Подготовьте продукты и посуду. Грибы тщательно промойте от песка.
Prepare the dough. Mix the sifted flour and eggs with a fork, knead the dough, if it is sticky, add more flour.
Приготовьте тесто. Смешайте вилкой просеянную муку и яйца, замесите тесто, если оно будет липкое, добавьте еще муки.
Roll out the dough, wrap it in cling film and let it rest.
Скатайте тесто, оберните пищевой пленкой и дайте полежать.
Prepare the filling. Cut fresh or defrosted mushrooms into small cubes.
Приготовьте начинку. Свежие или размороженные грибы нарежьте мелким кубиком.
Lightly fry in a preheated frying pan with olive oil. Add onion and garlic, leave on fire until done.
Слегка обжарьте на разогретой сковороде с оливковым маслом. Добавьте лук и чеснок, оставьте на огне до готовности.
Cool the resulting mushroom mass and transfer it to a bowl.
Получившуюся грибную массу остудите и переложите в миску.
Stir in cream cheese and Parmesan cheese. Add salt to taste.
Перемешайте вместе с творожным сыром и пармезаном. Добавьте соль по вкусу.
Roll out half of the dough very thin.
Половину теста раскатайте очень тонко.
Cut into squares with a knife.
Нарежьте ножом квадратики.
Prepare the envelopes. The dough dries quickly, so be quick with the filling. Spoon it onto the pieces of dough. You can go over the edges with a damp brush if they don’t stick together well. Can be rolled into triangles.
Подготовьте конвертики. Тесто сохнет быстро, поэтому поторопитесь с начинкой. Выкладывайте ее на кусочки теста ложкой. Можно влажной кисточкой пройтись по краям, если плохо слипаются. Можно свернуть в треугольнички.
Boil the finished tortelli in salted water for 7 minutes.
Готовые тортелли отварите в подсоленной воде 7 минут.
Tortelli can be served with or without broth. Sprinkle with Parmesan and parsley.
Тортелли можно подавать как с бульоном, так и без. Присыпьте пармезаном и петрушкой.