Prepare all food and utensils. Wash the vegetables, peel the onion and garlic.
Подготовьте все продукты и посуду. Овощи промойте, лук и чеснок очистите.
Cut all vegetables into cubes.
Все овощи нарежьте кубиком.
Fry the vegetables in oil until soft, add garlic, salt and all the spices at the end.
Обжарьте овощи на масле до мягкости, в конце добавьте чеснок, соль и все специи.
Separately, grate or grind the cauliflower in a blender to the size of grains of rice.
Отдельно натрите на тёрке или измельчите в блендере цветную капусту до размера рисинок.
Add the cabbage to the vegetables, cover and simmer for another 15 minutes.
Добавьте капусту к овощам, накройте крышкой и тушите ещё 15 минут.
Add spices and salt to taste.
Добавьте специи и соль по вкусу.
Serve with meat, fish or as a separate dish.
Подавайте с мясом, рыбой или как самостоятельное блюдо.