Prepare all food and utensils.
Подготовьте все продукты и посуду.
Grate the carrots, add sugar and let stand for a while until the carrots release their juice.
Морковь натрите, засыпьте сахаром и дайте немного постоять, чтобы морковь дала сок.
Mix eggs into carrot mixture, then vegetable oil. Add cocoa, baking powder and flour in portions, keeping an eye on the consistency of the dough. The texture of the dough is similar to thick sour cream.
Вмешайте в морковную массу яйца, потом растительное масло. Добавьте какао, разрыхлитель и муку порциями, следя за густотой теста. Текстура теста похожа на густую сметану.
Add nuts and raisins, cinnamon if desired, and place the dough in a greased pan.
Добавьте орехи и изюм, корицу по желанию и отправьте тесто в смазанную маслом форму.
Bake at 160˚C for 30 minutes. You can check readiness with a toothpick. It is important not to overdry the cake so that the inside remains moist but crumbly.
Выпекайте при температуре 160˚C 30 минут. Готовность можно проверить при помощи зубочистки. Важно не пересушить пирог, чтобы внутри он остался влажным, но рассыпчатым.
The pie is incredibly delicious both hot and cold. Can be served hot with a scoop of ice cream or cold with chocolate syrup.
Пирог безумно вкусный и в горячем, и в холодном виде. Горячим можно подавать с шариком мороженого или с шоколадным сиропом в холодном виде.