Prepare all food and utensils.
Подготовьте все продукты и посуду.
Wash the turkey thigh fillet and cut into medium-sized pieces.
Филе бедра индейки промойте и нарежьте кусочками среднего размера.
Cut the leek into rings.
Лук порей нарежьте кольцами.
Place the turkey and onion in a bowl, add salt and pepper to taste, and add soy sauce.
Индейку и лук переложите в миску, посолите и поперчите по вкусу, налейте соевый соус.
Mix well and leave to marinate for 30 minutes.
Хорошо перемешайте и оставьте мариноваться на 30 минут.
Heat vegetable oil in a frying pan, fry one clove of garlic, add fillet and cook until tender for 25 minutes.
Растительное масло нагрейте на сковороде, обжарьте на нем одну дольку чеснока, добавьте филе и готовьте до готовности 25 минут.
Serve hot with any side dish.
Подавайте горячим с любым гарниром.