Prepare all ingredients. Wash and peel the vegetables.
Подготовьте все ингредиенты. Овощи помойте и очистите.
Peel the chayote. Remove the pit and cut into small pieces.
Чайот очистите от кожицы. Выньте косточку и нарежьте на небольшие кусочки.
Cut the tomatoes into small slices.
Помидоры нарежьте на небольшие дольки.
Cut the onion into half rings.
Репчатый лук нарежьте полукольцами.
Place the chopped vegetables in a salad bowl.
Переложите нарезанные овощи в салатник.
Finely chop the basil.
Мелко нарубите базилик.
Chop the parsley.
Петрушку измельчите.
Place the greens in a salad bowl.
Зелень положите в салатник.
Season with olive oil and soy sauce.
Заправьте оливковым маслом и соевым соусом.
Mix everything.
Все перемешайте.
Serve as a salad or as a side dish, for example, with meat.
Подавайте как салат или как гарнир, например, к мясу.