Lay out all the ingredients in front of you.
Разложите все ингредиенты перед собой.
Break 2 medium-sized eggs into a bowl, add one pinch of Himalayan pink salt and sugar to them, beat the mixture well.
Разбейте в миску 2 некрупных яйца, добавьте к ним одну щепотку гималайской розовой соли и сахар, хорошо взбейте массу.
Add coconut milk to the eggs, stir and gradually add rice flour, stirring until the dough reaches the desired consistency.
Добавьте к яйцам кокосовое молоко, перемешайте и понемногу вводите рисовую муку, вмешивая ее до тех пор пока тесто не приобретет нужную консистенцию.
Fry in a drop of vegetable oil.
Жарьте на капле растительного масла.
Pairs perfectly with any jam, condensed milk, chocolate spread, sour cream, as well as fruits and berries.
Прекрасно сочетаются с любым вареньем и джемом, сгущенкой, шоколадной пастой, сметаной, а также фруктами и ягодами.