Prepare all ingredients. Wash and peel the vegetables.
Подготовьте все ингредиенты. Овощи помойте и очистите.
Cut the zucchini into thin slices and marinate in a mixture of seasonings and garlic. Leave for 10 minutes.
Нарежьте кабачок тонкими кружочками и замаринуйте в смеси приправ и чеснока. Оставьте на 10 минут.
Meanwhile, take the minced meat and finely chopped onion, mix and add salt to taste.
Тем временем возьмите фарш и мелко нарубленный лук, перемешайте, посолите по вкусу.
Cut the carrots into thin slices.
Морковь нарежьте тонкими кружочками.
Form a snake. Take a circle of zucchini and place it in a greased mold, then form the minced meat into a small patty and place it on top of the zucchini, followed by the carrots. Repeat until the entire mold is filled or you run out of ingredients.
Сформируйте змейку. Возьмите кружок кабачка и положите в форму, смазанную маслом, затем сформируйте из фарша небольшую котлетку и положите к кабачку, следом положите морковь. Повторяйте пока не заполнится вся форма или не закончатся ингредиенты.
Mix milk and eggs, add seasonings. Pour this mixture over the snake.
Смешайте молоко и яйца, добавьте приправы. Залейте этой смесью змейку.
Place in an oven preheated to 180°C for 30 minutes.
Поставьте в предварительно разогретую до 180°C духовку на 30 минут.
8 minutes before cooking, sprinkle the casserole with grated cheese.
За 8 минут до готовности, посыпьте запеканку тертым сыром.
Serve hot.
Подавать горячей.