Lay out all the ingredients in front of you. Wash and peel the pears.
Разложите все ингредиенты перед собой. Груши помойте и очистите.
Cut the pears into cubes.
Груши нарежьте кубиками.
Break the eggs into a bowl and beat with a mixer and sugar.
В чашу разбейте яйца и взбейте миксером с сахаром.
Add sour cream and beat again with a mixer.
Добавьте сметану и снова взбейте миксером.
Sift the flour and add it to the dough along with baking powder. Mix everything thoroughly with a mixer.
Просейте муку, добавьте ее в тесто вместе с разрыхлителем. Тщательно перемешайте все миксером.
Add the chopped pears and mix everything with a spoon.
Добавьте нарезанные груши и перемешайте все ложкой.
Transfer the dough into the mold. I have a frying pan with a diameter of 28 cm, with a silicone baking mat on the bottom. Place in an oven preheated to 180°C for 45 minutes.
Переложите тесто в форму. У меня это сковорода диаметром 28 см, на дно стелю силиконовый коврик для выпечки. Поставьте в разогретую до 180°C духовку на 45 минут.
Sprinkle with powdered sugar before serving. Serve with tea.
Перед подачей посыпьте сахарной пудрой. Подавайте к чаю.