Prepare all ingredients. Wash and peel the vegetables. Boil a pan of water.
Подготовьте все ингредиенты. Овощи помойте и очистите. Вскипятите кастрюлю с водой.
Cut the chayote in half and remove the pit. Cut into cubes. Place into a pan of boiling water.
Чайот разрежьте пополам, удалите косточку. Нарежьте кубиками. Киньте в кастрюлю с кипящей водой.
Finely chop the onion and add to the soup.
Лук мелко нарежьте и добавьте в суп.
Finely chop the carrots. Cut the pumpkin into cubes. Add to soup.
Морковь мелко нарежьте. Тыкву нарежьте кубиками. Добавьте к супу.
Add ground ginger.
Добавьте молотый имбирь.
Cook the soup for 20 minutes, add salt at the end of cooking.
Варите суп 20 минут, в конце варки добавьте соль.
Finely chop the parsley.
Петрушку мелко нарубите.
Serve hot, garnished with finely chopped parsley, this will make it more fragrant.
Подавайте горячим, украсив мелко нарезанной петрушкой, так она будет более душистой.