Lay out all the ingredients in front of you. Chop the nuts.
Разложите все ингредиенты перед собой. Орехи измельчите.
Prepare the dough. Mix sugar, milk and butter. Add soda and flour. Knead the dough and leave at room temperature.
Приготовьте тесто. Смешайте сахар, молоко и масло. Добавьте соду и муку. Замесите тесто и оставьте при комнатной температуре.
Prepare the filling. Mix chopped nuts and cinnamon.
Приготовьте начинку. Смешайте измельченные орехи и корицу.
Pinch off a small lump of dough the size of a walnut and roll into a small oval or circle. Place a tablespoon of filling in the center and pinch the edges together as for pies.
Отщипните небольшой комок теста размером с грецкий орех, раскатайте в небольшой овал или круг. В центр положите столовую ложку начинки и защипните края как для пирожков.
Bake at 190°C until lightly browned.
Выпекайте при 190°C до легкого румянца.
While the cookies are baking, prepare the syrup. Mix water with sugar, boil while stirring and let cool.
Пока печенье печется, приготовьте сироп. Смешайте воду с сахаром, вскипятите помешивая и дайте остыть.
Dip hot cookies into syrup for 1 minute.
Горячие печенья обмакните в сироп на 1 минуту.
Before serving, you can sprinkle with powdered sugar.
Перед подачей можно посыпать сахарной пудрой.