Lay out all the ingredients in front of you. Boil some of the water.
Разложите все ингредиенты перед собой. Вскипятите часть воды.
Pour boiling water over buckwheat. The water level should be two fingers higher than the grain. Cover with any cloth or lid. It is best to do this overnight so that the buckwheat is completely cooked.
Залейте гречку кипятком. Уровень воды должен быть выше крупы на два пальца. Накройте любой тряпочкой или крышкой. Лучше всего делать это на ночь, чтобы гречка полностью приготовилась.
Fry the meat in a frying pan, add salt and pepper, grated carrots and coarsely chopped onion. Fry until done.
Обжарьте на сковороде мясо, добавьте соль и перец, тертую морковь и крупно нарезанный лук. Обжаривайте до готовности.
Add buckwheat and fill with water. Simmer for 10 minutes covered. After this, without a lid, evaporate the water if necessary.
Добавьте гречку и залейте водой. Тушите 10 минут под крышкой. После этого без крышки выпарите воду, если в этом есть необходимость.
Garnish with fresh herbs.
Украсьте свежей зеленью.