Lay out all the ingredients on the table.
Разложите все ингредиенты на столе.
Chop the onion. Fry in sunflower oil for just a couple of minutes until golden brown.
Нарежьте лук. Обжарьте на подсолнечном масле буквально пару минут до золотистого цвета.
Add chopped smoked meats and sausages, fry for 5 minutes.
Добавьте нарезанные копчености и колбаски, жарьте минут 5.
Add salt and tomato paste. Fry for another 3 minutes.
Добавьте соль и томатную пасту. Жарьте еще 3 минуты.
Add water, bring to a boil, add pepper and cook for 10 minutes over medium heat.
Добавьте воду, доведите до кипения, добавьте перец и варите 10 минут на среднем огне.
Chop the olives, if they are large, add to the hodgepodge and cook for 2 minutes.
Нарежьте маслины, если они крупные, добавьте к солянке и варите 2 минуты.
When serving, add a slice of lemon.
При подаче добавьте дольку лимона.