Lay out all the ingredients in front of you. Wash and peel the vegetables.
Разложите все ингредиенты перед собой. Овощи помойте и очистите.
Chop the onion and fry in a frying pan until golden brown.
Нарежьте лук и обжарьте на сковороде до появления румянца.
Add minced meat to the onion and continue frying over medium heat.
К луку добавьте фарш и продолжайте жарить на среднем огне.
While the filling is preparing, cut the potatoes into halves and let them cook. Cook the potatoes until fully cooked, about 20 minutes. When the potatoes boil, add 1 tablespoon of salt.
Пока начинка готовится, картофель нарежьте на половинки и поставьте вариться. Варите картофель до полной готовности примерно 20 минут. Когда картофель закипит, посолите его 1 ложкой соли.
Add half a spoonful of salt and ground black pepper to the minced meat. Keep all this on the fire for 3 minutes.
В фарш добавьте пол-ложки соли и черный молотый перец. Все это держите на огне 3 минуты.
Drain the potatoes and let sit for 5 minutes to let all the steam escape. Mash the potatoes and mix with butter and eggs.
Слейте воду с картофеля и дайте постоять 5 минут, чтобы весь пар вышел. Растолките картофель для пюре и смешайте со сливочным маслом и яйцами.
Grease a silicone baking dish with sunflower oil. Layer the minced meat and puree. Place half of the prepared puree as the first layer. Gently smooth with a spoon. Place all the minced meat and onions in a second layer. Add the remaining puree as the last layer.
Силиконовую форму для запекания смажьте подсолнечным маслом. Выложите слоями фарш и пюре. Первым слоем выложите половину приготовленное пюре. Аккуратно разровняйте ложкой. Вторым слоем выложите весь фарш с луком. Последним слоем выложите оставшееся пюре.
Grease with mayonnaise and place in an oven preheated to 200°C for 20 minutes.
Смажьте майонезом и поставьте на 20 минут в разогретую до 200°C духовку.
Before serving, you can decorate with herbs.
Перед подачей можно украсить зеленью.