Lay out all the ingredients.
Разложите все ингредиенты.
Beat the eggs. I use a mixer, but you can use a whisk or fork.
Взбейте яйца. Я использую миксер, но можно венчик или вилку.
Pour in 1 liter of milk. This needs to be done in stages.
Влейте 1 литр молока. Делать это нужно поэтапно.
Sift 1 cup of flour into the resulting milk-egg mixture and stir.
Просейте 1 стакан муки в полученную молочно-яичную смесь и перемешайте.
Boil the water. Quench 0.5 teaspoon of soda with boiling water and add to the dough (you need about 2 ladles of water).
Вскипятите воду. 0,5 чайной ложки соды загасите кипятком и добавьте в тесто (воды нужно примерно 2 половника).
Add 2 tablespoons of sunflower oil.
Добавьте 2 столовые ложки подсолнечного масла.
Sift another 1.5 cups of flour. The dough should be liquid. Let it sit for 20 minutes.
Просейте ещё 1,5 стакана муки. Тесто должно быть жидким. Дайте ему настояться 20 минут.
Heat the frying pan. Grease with sunflower oil. Pour in a ladle of dough and fry on each side until golden brown. Repeat for the remaining pancakes.
Раскалите сковороду. Смажьте подсолнечным маслом. Вылейте половник теста и обжаривайте с каждой стороны до румяного цвета. Повторите для остальных блинов.
Serve with jam or sour cream.
Подавайте с вареньем или сметаной.