Lay out all the ingredients in front of you. Prepare a baking dish and parchment.
Разложите все ингредиенты перед собой. Подготовьте форму для запекания и пергамент.
Mix 300 g of cottage cheese and 100 g of butter.
Смешайте 300 г творога и 100 г сливочного масла.
Add 30 g of sugar, a little vanilla and a pinch of salt. Stir.
Добавьте 30 г сахара, чуть ванилина и щепотку соли. Перемешайте.
Add 230 g flour and one teaspoon of baking powder. Mix thoroughly and knead the dough.
Добавьте 230 г муки и одну чайную ложку разрыхлителя. Тщательно перемешайте и замесите тесто.
Place the dough on a floured table and roll out. Sprinkle 100 g of sugar on top.
Выложите тесто на посыпанный мукой стол, раскатайте. Сверху насыпьте 100 г сахара.
Roll the dough into a roll and cut into cookie dough.
Скрутите тесто в рулончик и нарежьте на заготовки для печенья.
Take a baking pan, place parchment paper on the bottom and place cookie dough on top.
Возьмите форму для запекания, на дно положите пергаментную бумагу и выложите сверху заготовки для печенья.
Grease with butter. Place in an oven preheated to 180°C for 20 minutes.
Смажьте сливочным маслом. Поставьте в разогретую до 180°C духовку на 20 минут.
Serve with tea or coffee.
Подавайте с чаем или кофе.