Prepare all ingredients. Wash and peel the vegetables.
Подготовьте все ингредиенты. Овощи помойте и почистите.
Pour 3 liters of cold water over the chicken fillet and put on fire. Cook the broth for about 1 hour, periodically skimming off the foam.
Залейте куриное филе 3 л холодной воды и поставьте на огонь. Варите бульон примерно 1 час, периодически снимая пенку.
At this time, cut the vegetables: carrots into small strips, onions into small cubes, potatoes into cubes, tomato into small cubes.
В это время нарежьте овощи: морковь мелкой соломкой, лук мелкими кубиками, картофель брусочками, помидор мелкими кубиками.
Open a can of beans with a can opener; do not pour out the liquid from the can.
Откройте консервным ножом банку с фасолью, жидкость из банки не выливайте.
After the broth boils, add bay leaf and salt.
После закипания бульона, добавьте лавровый лист, соль.
1 hour after you set the broth to boil, add carrots and onions to it, cook for another 10 minutes.
Через 1 час после того, как вы поставили бульон вариться, добавьте в него морковь и лук, варите еще 10 минут.
Add the potatoes, tomato and beans along with the liquid from the can. Cook for another 20 minutes.
Добавьте картофель, помидор и фасоль вместе с жидкостью из банки. Варите еще 20 минут.
Add greens. Turn off the soup, cover with a lid and let it brew.
Добавьте зелень. Выключите суп, накройте крышкой и дайте ему настояться.
Serve with sour cream.
Подавайте со сметаной.