Lay out all the ingredients in front of you. Wash and peel the vegetables.
Разложите все ингредиенты перед собой. Овощи помойте и почистите.
Place the meat on high heat for 1 hour. After boiling, reduce the flame.
Поставьте мясо на большой огонь на 1 час. После закипания убавьте пламя.
While the meat is cooking, prepare the vegetables: cut the potatoes into cubes, the onion into very small pieces, and grate the carrots on a coarse grater.
Пока мясо варится, приготовьте овощи: нарежьте картофель кубиками, лук очень мелкими кусочками, морковь натрите на крупной тёрке.
After an hour of cooking the meat, add potatoes, bay leaf, and salt.
Через час готовки мяса, добавьте картофель, лавровый лист, соль.
Once the potatoes are cooked (20 minutes), add the beans.
После того, как картофель сварится (20 минут), добавьте фасоль.
Prepare the frying: heat the frying pan, add sunflower oil and onion. Fry the onion until golden brown for 7 minutes, add the carrots and fry for 6 minutes.
Приготовьте зажарку: разогрейте сковороду, добавьте подсолнечное масло, лук. Доведите до золотистого цвета лук, обжаривая минут 7, добавьте морковь и обжаривайте 6 минут.
Add the frying to the pan, add spices. Bring to a boil and turn off.
Добавьте зажарку в кастрюлю, добавьте специи. Доведите до кипения и выключите.
Add herbs, allspice, spices. It is better to eat with bread, it will be more nutritious.
Добавьте зелени, душистого перца, специй. Есть лучше с хлебом, так будет питательней.