Prepare all food and utensils.
Подготовьте все продукты и посуду.
Finely chop the onion and fry it in oil until golden brown.
Мелко нарежьте лук и обжарьте его в масле до золотистого цвета.
Grate the carrots on a coarse grater and fry along with the onions.
Морковь натрите на крупной тёрке и обжарьте вместе с луком.
Peel the eggplants, cut into 1 cm cubes or thin 0.5 cm slices and fry with other vegetables.
Баклажаны очистите от кожицы, нарежьте кубиком в 1 см или тонкими пластинами в 0,5 см и обжарьте с другими овощами.
When the eggplants become semi-soft, add sour cream and finely chopped garlic, and salt. Simmer covered until fully cooked.
Когда баклажаны станут полумягкими, добавьте сметану и мелко нарезанный чеснок, посолите. Тушите под крышкой по полной готовности.
Serve as a side dish or as a separate dish warm; you can garnish with finely chopped herbs and garlic.
Подавать как гарнир или как отдельное блюдо в теплом виде, можно украсить мелко нарубленной зеленью и чесноком.