Prepare all food and utensils. Wash the mushrooms thoroughly.
Подготовьте все продукты и посуду. Грибы тщательно помойте.
Finely chop the onion, fry it in a frying pan until golden brown.
Мелко нарежьте лук, обжарьте его на сковородке до золотистой корочки.
Add chopped champignons to the onion and fry for 7 minutes.
Добавьте к луку нарезанные шампиньоны, обжарьте 7 минут.
Add the minced meat, mix everything, fry for 10 minutes with the lid closed.
Добавьте фарш, все перемешайте, жарьте 10 минут с закрытой крышкой.
Add tomato paste, garlic, salt, pepper, mix everything well and fry over low heat for another 10 minutes.
Добавьте томатную пасту, чеснок, соль, перец, все хорошо перемешайте и жарьте на тихом огне ещё 10 минут.
Cook spaghetti according to package directions.
Отварите спагетти в соответствии с указанием на упаковке.
Grate the cheese on a fine grater.
Натрите сыр на мелкой терке.
Place the finished dish on a plate: spaghetti, minced meat on top and sprinkle with cheese.
Выложите готовое блюдо на тарелку: спагетти, сверху фарш и посыпьте сыром.
The dish goes well with fresh vegetables and a glass of red wine.
Блюдо отлично сочетается со свежими овощами и бокалом красного вина.