Prepare all food and utensils. Marinate the turkey meat in soy sauce ahead of time.
Подготовьте все продукты и посуду. Мясо индейки замаринуйте в соевом соусе заблаговременно.
Fry the turkey meat.
Обжарьте мясо индейки.
Fry the onions and carrots, add the zucchini and tomato.
Обжарьте лук и морковь, добавьте кабачок и томат.
Leave everything together with the meat to simmer for 20 minutes.
Все вместе с мясом оставьте тушиться на 20 минут.
Add water and udon noodles and cook for 3 minutes.
Добавьте воду и лапшу удон, на огне подержите 3 минуты.
Turn off the heat, sprinkle in the seasonings and let sit for another 5 minutes.
Отключите нагрев, посыпьте приправы и оставьте настояться ещё 5 минут.
Serve hot. Garnish with parsley.
Подавайте горячим. Украсьте зеленью петрушки.