Prepare all food and utensils.
Подготовьте все продукты и посуду.
Peel the zucchini.
Кабачок очистите от кожуры.
Cut in half and lengthwise, remove the core with a spoon and remove the seeds.
Разрежьте пополам и вдоль, достаньте ложкой сердцевину, семечки удалите.
Finely chop the onion and zucchini core.
Лук и сердцевину кабачка мелко нарежьте.
Cut the tomatoes into quarters.
Нарежьте помидоры на четвертинки.
Grate the cheese.
Натрите сыр.
Combine chopped onion and zucchini core, egg, seasonings, salt, pepper, herbs with minced meat, mix everything.
Соедините с фаршем нарезанный лук и сердцевину кабачка, яйцо, приправы, соль, перец, зелень, все перемешайте.
Place the minced meat on the zucchini boats.
Выложите фарш на лодочки из кабачка.
Place tomatoes on top of the minced meat.
Сверху на фарш выложите помидоры.
Lubricate the zucchini with mayonnaise and sprinkle with grated cheese.
Смажьте кабачки майонезом и посыпьте тертым сыром.
Place half boats on a baking tray lined with baking paper.
Выложите на застеленный бумагой для выпечки противень полулодочки.
Bake in the oven at 200˚C for 60 minutes.
Запекайте в духовке при температуре 200˚C 60 минут.
Before serving, I add a brush of viburnum to each plate for beauty. And I don’t use anything as a side dish.
Перед подачей в каждую тарелку для красоты добавляю кисточку калины. А в качестве гарнира ничего не использую.