Prepare all food and utensils. Leave the butter at room temperature in advance to soften. Separate the whites from the yolks of two eggs - the yolks will be needed to grease the juice before baking.
Подготовьте все продукты и посуду. Сливочное масло оставьте заблаговременно при комнатной температуре для размягчения. Отделите белки от желтков двух яиц — желтки понадобятся для смазывания сочни перед выпечкой.
Beat the softened butter with a mixer with sugar, eggs and sour cream.
Размягченное сливочное масло взбейте миксером с сахаром, яйцами и сметаной.
Pour flour, baking powder, and salt into the same bowl. Knead the dough. Place the finished dough in the refrigerator for 30 minutes, covered with film.
Засыпьте в эту же миску муку, разрыхлитель, соль. Замесите тесто. Готовое тесто отправьте в холодильник на 30 минут, накрыв плёнкой.
Prepare the filling. Mash cottage cheese of any fat content with a masher. Add sugar, vanillin, sour cream, protein. Mix everything well. If the filling is runny, add semolina or flour. If you add semolina, set the filling aside for 10 minutes for the semolina to swell.
Приготовьте начинку. Творог любой жирности разомните толкушкой. Добавьте сахар, ванилин, сметану, белок. Всё хорошо перемешайте. Если начинка жидковатая, добавьте манку или муку. Если добавляете манку, то отложите начинку на 10 минут для набухания манки.
Preheat the oven to 190˚C.
Прогрейте духовку до 190˚C.
Roll out the dough and cut out circles with a mold. Place the curd filling on one half of the circle, cover with the other half, and pinch the edges.
Тесто раскатайте и вырежьте формочкой круги. На одну половину круга положите творожную начинку, другой половиной прикройте, края защипните.
Place the juices on a baking sheet, brush them with a mixture of yolk and milk.
Уложите сочни на противень, смажьте их смесью желтка с молоком.
Bake for 40 minutes. Monitor the cooking time according to the browning of the juicy meat.
Поставьте выпекать на 40 минут. Контролируйте время приготовления по подрумяниванию сочни.
The succulents look very appetizing with a golden brown crust; all that remains is to arrange them beautifully on a serving plate.
Сочни выглядят очень аппетитно с румяной корочкой, остается только красиво их разложить на сервировочной тарелке.