Prepare all food and utensils. Rinse vegetables and herbs well.
Подготовьте все продукты и посуду. Овощи и зелень хорошо промойте.
Cut the forbush fillet into portions and place in a baking dish. Salt and pepper to taste, sprinkle with spices.
Филе форбуши нарежьте на порционные куски и выложите в форму для запекания. Посолите и поперчите по вкусу, посыпьте специями.
Fry the onions and carrots in a frying pan, add spices, sour cream and bring until cooked.
Лук и морковь обжарьте на сковороде, добавьте специи, сметану и доведите до готовности.
Place vegetables on fish and place in oven preheated to 200˚C for 25 minutes
Выложите овощи на рыбу и поставьте в разогретую до 200˚C духовку на 25 минут
5 minutes before ready, sprinkle with grated cheese.
За 5 минут до готовности посыпьте тертым сыром.
Serve hot with any side dish. If you wish, you can add lemon quarters to drizzle over the fish. Sprinkle with chopped fresh dill if desired.
Подавайте горячей с любым гарниром. Можно положить для желающих четвертинки лимона, чтобы сбрызнуть рыбу. Присыпьте при желании рубленным свежим укропом.