Prepare all food and utensils. Wash vegetables and herbs thoroughly.
Подготовьте все продукты и посуду. Овощи и зелень тщательно помойте.
Slice the pork, chop the onions, peppers, tomatoes, garlic.
Нарежьте свинину, нарежьте лук, перцы, помидор, чеснок.
In a preheated frying pan, fry the onion, stirring regularly.
На разогретой сковороде поджарьте лук, регулярно помешивая.
Add pork to onion and fry until golden brown
К луку добавьте свинину и обжарьте до золотистой корочки
Place all other chopped ingredients into the pan and stir.
В сковороду выложите все остальные нарезанные ингридиенты, перемешайте.
Pour the tomatoes in their own juice and tomato juice.
Залейте томатами в собственном соку и томатным соком.
Add hot sauce or just tomato paste to taste.
Добавьте острого соуса или просто томатной пасты по вкусу.
Salt and pepper to taste.
Посолите, поперчите по вкусу.
Simmer over low heat for 1.5 hours.
Тушите на медленном огне 1,5 часа.
Add fresh herbs
Добавьте свежую зелень
Serve the dish as a soup; you can boil or fry the potatoes separately.
Подайте блюдо как суп, можно отдельно отварить или пожарить картошку.