Prepare all food and utensils. You can use any nuts for this recipe to suit your taste. Peel them from the shell and grind them into crumbs.
Подготовьте все продукты и посуду. Орехи для этого рецепта можно брать любые на свой вкус. Очистите их от скорлупы и измельчите в крошку.
Separate the yolks from the whites, beat the whites with a mixer until foamy.
Отделите желтки от белков, белки взбейте миксером в пену.
Add sugar and beat at maximum speed until stiff peaks form.
Добавьте сахар и на максимальной скорости взбейте до твёрдых пиков.
Add citric acid and starch to the whites and continue beating.
Добавьте в белки лимонную кислоту и крахмал, продолжите взбивать.
Place the whipped egg whites on a baking sheet lined with parchment and smooth out.
На противень, застеленный пергаментом, выложите взбитые белки и разровняйте.
Sprinkle with nuts and place in an oven preheated to 150˚C for 25 minutes.
Посыпьте орешками и поставьте в разогретую до 150˚C духовку на 25 минут.
Whip the cream with powdered sugar until creamy.
Взбейте сливки с сахарной пудрой до состояния крема.
Cool the finished layer, turn it over and apply cream to the wrong side.
Готовый пласт остудите, переверните и нанесите крем на изнаночную сторону.
Roll the layer into a roll.
Скрутите пласт в рулет.
Serve with tea or coffee, cut into portions.
Подавайте к чаю или кофе, нарезав на порционные куски.