Prepare all food and utensils
Подготовьте все продукты и посуду
Prepare the pancake dough: mix all the raw ingredients, add the dry ones and mix everything well with a whisk until the texture is uniform. The consistency of the dough should be like liquid sour cream (adjust with flour to the desired consistency).
Приготовьте тесто для блинов: все сырые компоненты смешайте, добавьте в них сухие и все хорошо перемешайте венчиком до однородной текстуры. Тесто по консистенции должно получиться как жидкая сметана (отрегулируйте мукой до нужного состояния).
Fry the pancakes in a frying pan on both sides. Pour the dough with a large spoon or ladle.
Поджарьте блины на сковороде с двух сторон. Тесто наливайте большой ложкой или половничком.
Prepare the filling. Boil the rice.
Подготовьте начинку. Рис отварите.
While the rice is cooking, fry the minced meat and onion in another frying pan, stirring well so that the minced meat is crumbly without large lumps.
Пока варится рис на другой сковороде обжарьте фарш и лук, хорошо помешивая, чтоб фарш был рассыпчатый без больших комочков.
Mix rice and minced meat. The filling is ready.
Смешайте рис и фарш. Начинка готова.
Wrap the filling in each pancake and fry on both sides until golden brown.
Заверните начинку в каждый блин и обжарьте в двух сторон до румяной корочки.
Serve hot with fresh herbs and sour cream.
Подавайте горячими со свежей зеленью и сметаной.