Prepare all food and utensils. Be sure to rinse and clean the boletus as thoroughly as possible, as sand may get caught in them.
Подготовьте все продукты и посуду. Обязательно самым тщательным способом промойте и очистите маслята, в них может попасться песок.
Peel the butter and boil in salted water for 20 minutes.
Маслята очистите и отварите в подсоленной воде 20 минут.
Finely chop the garlic.
Чеснок мелко нарежьте.
Cut the boiled boletus into four parts.
Отваренные маслята нарежьте на четыре части.
Beat the eggs, add butter and garlic. Salt and pepper to taste.
Яйца взбейте, добавьте маслята и чеснок. Посолите и поперчите по вкусу.
Pour into a baking dish. Bake in the oven at 180˚C for 20 minutes.
Перелейте в форму для выпекания. Выпекайте в духовке при 180˚C 20 минут.
Be sure to serve the omelette with fresh bread and a piece of butter.
К омлету обязательно подавайте свежий хлеб и кусочек сливочного масла