Prepare all food and utensils. Rinse the chicken, vegetables and mushrooms well.
Подготовьте все продукты и посуду. Мясо курицы, овощи и грибы хорошо промойте.
Marinate the chicken drumsticks in a mixture of mayonnaise, minced garlic and chicken seasoning. Place in the refrigerator for half an hour.
Замаринуйте голени курицы в смеси майонеза, измельченного чеснока и приправы для курицы. Поставьте в холодильник на полчаса.
Chop all the vegetables and mushrooms into a separate bowl, mix everything with mayonnaise and salt to taste.
Нарежьте все овощи и грибы в отдельную миску, смешайте все с майонезом и солью по вкусу.
Add the pickled drumsticks to the vegetables. Place everything in a heatproof bowl and cook in the oven at 180˚C until done.
К овощам добавьте замариновавшиеся голени. Поместите всё в жаропрочную посуду и готовьте в духовке при 180˚C до готовности.
15 minutes before cooking, sprinkle with grated cheese and place back in the oven until finished cooking.
За 15 мин до готовности посыпьте тёртым сыром и снова поставьте в духовку до окончания приготовления.
When serving, sprinkle with fresh herbs and chopped garlic.
При подаче посыпьте свежей зеленью с измельченным чесноком.