Prepare all ingredients
Подготовьте все ингредиенты
Wash and dry the apples, then cut them into medium-sized cubes, removing the core.
Вымойте и высушите яблоки, затем нарежьте их на кубики среднего размера, удаляя сердцевину.
Heat honey in a frying pan, place apple pieces in it. After a few minutes, the apples will begin to release juice. Keep them on the fire for about 10-15 minutes until the juice is reduced - otherwise the dessert will turn out too liquid.
Разогрейте в сковороде мед, выложите в него кусочки яблок. Через несколько минут яблоки начнут выделять сок. Подержите их на огне около 10-15 минут, пока сок не уварится -- иначе десерт получится слишком жидким.
Sprinkle the apples with ground cinnamon.
Посыпьте яблоки молотой корицей.
Cool the finished apples a little.
Готовые яблоки немного остудите.
Slice the bread, spread it with curd cheese, place honey apples on top and serve with tea. You can also add apple dessert to your morning porridge, to a creamy ice cream or to a cheese plate.
Нарежьте хлеб, намажьте его творожным сыром, а сверху выложите медовые яблоки и подавайте к чаю. Также яблочный десерт можно добавить в утреннюю кашу, к сливочному пломбиру или к сырной тарелке.