Wash the chicken fillet, dry it, cut into thick strips. Wash the eggs, separate the whites from the yolks. Line the air fryer basket with parchment and preheat the air fryer to 180°C.
Куриное филе помойте, обсушите, нарежьте толстыми полосками. Яйца помойте, отделите белки от желтков. Застелите корзину аэрогриля пергаментом, разогрейте аэрогриль до 180°C.
Prepare the breading. In a deep plate or large bowl, combine flour, salt, garlic, onion and pepper. Pour the egg whites into another bowl, beat well with a whisk and add mustard. In another bowl, crumble the cornflakes.
Приготовьте панировку. В глубокой тарелке или большой миске смешайте муку, соль, чеснок, лук и перец. В другую посуду влейте яичные белки, хорошо взбейте венчиком и добавьте горчицу. В еще одной тарелке раскрошите кукурузные хлопья.
Fry the chicken breasts. Dredge the chicken breast pieces first in seasoned flour, then in egg whites and finally in corn flakes. Place the breaded pieces in the air fryer basket and cook for 15 minutes at 180°C.
Обжарьте куриные грудки. Кусочки куриной грудки сначала обваляйте в муке с пряностями, затем в яичных белках и, наконец, обваляйте в кукурузных хлопьях. Поместите запанированные кусочки в корзину аэрогриля и готовьте 15 минут при температуре 180° C.
Serve breaded chicken breasts with tomato sauce.
Подавайте куриные грудки в панировке с томатным соусом.