Wash the zucchini, cut off the ends and cut them in half lengthwise. Scoop out the core with a tablespoon. Cut the cheese into cubes and the ham into wide strips. To serve, wash and finely chop the parsley. Preheat the air fryer to 180°C.
Вымойте кабачки, срежьте кончики и разрежьте их пополам вдоль. Извлеките сердцевину столовой ложкой. Порежьте сыр кубиками, а ветчину — широкими полосками. Петрушку для подачи помойте и мелко нарежьте. Разогрейте аэрогриль до 180°С.
Prepare the zucchini. Place the zucchini in a microwave-safe dish (or a flat dish covered with plastic wrap), season with salt, cover and cook on full power for 6 minutes.
Подготовьте кабачки. Поместите кабачки в блюдо, подходящее для микроволновой печи (или плоское блюдо, покрытое полиэтиленовой пленкой), посолите, накройте крышкой и готовьте 6 минут на полной мощности.
Fry the zucchini. Place the zucchini in the air fryer basket. Place cheese in the cavity of each zucchini, cover with strips of ham, sprinkle with breadcrumbs, then lightly coat with olive oil. Cook for 5 minutes at 180°C, then 5 minutes at 200°C.
Обжарьте кабачки. Поместите кабачки в корзину аэрогриля. В углубление каждого кабачка положите сыр, накройте полосками ветчины, посыпьте панировочными сухарями, затем слегка смочите оливковым маслом. Готовьте 5 минут при 180° С, затем 5 минут при 200° С.
Serve zucchini stuffed with cheese and ham with your favorite sauce, garnished with fresh herbs.
Подавайте кабачки, фаршированные сыром и ветчиной, с любимым соусом, украсив их свежей зеленью.